Deel 47: Over Lage Landen en Duizend Heuvels

Leave a Reply

Comment as a guest.

 1. Jan, wat een intense en bovenal confronterende terugkeer in Rwanda. Dit heeft je terecht aan het denken gezet, mooi verwoord. Ik hoop dat de volgende reis jullie een positiever gevoel zal geven en dat een rooskleuriger spiegelbeeld hier in Nederland ook aan zal bijdragen. Ps. Ik dacht eerst nog aan een 1 april grap maar je onderbouwing en beeldmateriaal heeft mij terecht gewezen. 😉

 2. Twee totaal verschillende werelden in menig opzicht.
  ik vraag me af hoe het voor Morgan is om met een been in Rwanda te staan en met het andere been hier in nederland vaste grond onder de voet te krijgen.Heerlijk die aurorit!

 3. zo leuk Jan om weer eens iets van je te horen en tussen de regels door opmaak dat het je goed gaat. Leef met je mee, het land waar je in de breedste zin van het woord je hart aan verpand heb, veranderd ook in een “high society” omgeving voor de mens met een goed gevulde portemonnee. Hoe bedenken ze het dit toch? Groetjes Carolien

 4. Hoi Jan,

  fijn weer wat van je te horen en zo ik inschat gaat het goed met jullie.
  bij het plaatje van de woning met zwembad, was dat jullie tijdelijke stulp?, vroeg ik me af waarom er twee redding-boeien in de struiken hangen, dat zie je nergens anders. hahaha.
  Dank weer voor een verslag, dat ons doet beseffen dat het hier met ons manke Kabinet nog zo slecht niet is.

  met een hartelijke groet,

  Ton.

 5. Hi Jan,
  Leuk om weer wat van je te horen en dat het goed met jullie gaat.
  Als ik het zo lees, hebben wij het hier niet zo slecht.
  Het gaat jullie goed.

  Groet,
  Ruud

 6. Zoals vanouds weer aangenaam en tot nadenken stemmend leesvoer. Van mij mag je vaker op bezoek/vakantie in het land van de duizend heuvels, Jan!

  1. Hallo Jan,
   wat leuk om weer van je te lezen. Bedacht mij juist vorige week hoe het met “onze Jan” zou zijn. En zie hier, weer full swing in de andere wereld. Geniet er daar van, maar ook hier gaat langzaam de zon weer schijnen.

Read Next